Aktuális újság és szuperinfÓ archívum 1 kattintásra!

Olvasson bele lakhelye szuperinfó lapjába
A koronavírus-járvány miatt mélyponton vannak a budapesti fürdők Szuperinfó Hírek - Az előző évi forgalom 40 százaléka lehet csak az idei, ami 3-4 milliárdos veszteséget jelent.
Áfacsökkentéssel élne túl a fesztiválipar Szuperinfó Hírek - Járulék-, bér- és rezsitámogatásra lenne szüksége a szektornak a károk mérsékléséhez, valamint szükség lenne a jövőben arra, hogy a belépőjegyeket…
A francia élvonalban kosarazik tovább Raksányi Krisztina Szuperinfó Hírek - A Tarbes-nál folytatja pályafutását a magyar női kosárlabda-válogatott csapatkapitánya.
Átrendezte a lakáspiacot a falusi csok Szuperinfó Hírek - Hat év után tavaly már csökkent a lakáspiaci adásvételek száma, tényleges emelkedéséről csak a községek esetében lehet beszélni.
Több mint hétmilliárd forintra pályázhatnak a zöld cégek Szuperinfó Hírek - A nyertes vállalkozások a 20 és 400 millió forint között elnyerhető támogatást egyebek mellett új eszközök beszerzésére, technológiai rendszerek kialakítására,…
Bővítette termelési kapacitását a Kecskeméti Konzerv Szuperinfó Hírek - Az elmúlt két évben beszerzett új termelő berendezések a csemegekukorica és a zöldborsó feldolgozását korszerűsítették.
Kapás Boglárka gyerekkori fotója meghódította az internetet Szuperinfó Hírek - A klasszis sportoló ugyanis egy gyerekkori fotót osztott meg magáról, amelyet imádtak a követői.
Augusztusi programok százait ajánlja a Filharmónia Szuperinfó Hírek - A koncertsorozatba Budapest és vidéki nagyvárosok mellett kistelepülések is bekapcsolódnak.
Elkezdődött a dohány betakarítása, gyengébb termésre számít az ágazat Szuperinfó Hírek - A palántanevelést talajmenti fagyok akadályozták, a kiültetett növényeket előbb a szárazság, majd az újbóli fagyok tizedelték meg.