Aktuális újság és szuperinfÓ archívum 1 kattintásra!

Olvasson bele lakhelye szuperinfó lapjába
Az ember tragédiájával és Kosztolányi-esttel ünnepelnek az erdélyi színházak Szuperinfó Hírek - A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata Az ember tragédiáját mutatja be diákoknak drámapedagógiai projekt keretében, míg a Csíki Játékszín…
Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs több mint 12 év elteltével visszatér a DVSC-hez Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Sport szerint fordulat állt be a labdarúgó ügyében, aki mégis az NB II.-ben éllovas Lokiban folytatja a pályafutását.
Szlovák válogatott játékossal erősített az FTC Szuperinfó Hírek - Róbert Mak személyében szlovák válogatott labdarúgót igazolt pénteken az OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros.
Szijjártó: minden veszélybe került munkahelyet meg kell védeni Szuperinfó Hírek - Erős nemzeti vállalkozások nélkül nincs erős nemzetgazdaság.
Két új porcelánritkasággal bővült a pécsi Gyugyi-gyűjtemény Szuperinfó Hírek - Két új műtárgy is az érdeklődők elé kerül a pécsi Gyugyi-gyűjtemény létrejöttének tizedik évfordulója alkalmából – jelentették be a pécsi…
Közterületen feszült egymásnak Majka és Horváth Tomi (videó) Szuperinfó Hírek - Egyelőre nem tudni, hogy min különbözött össze a két sztár.
Kásler: előkészületben vannak a magyar történelmi játékfilmek Szuperinfó Hírek - Jól ismert adósságot törleszt a magyar filmszakma hazánk históriájának filmvásznakra adaptálásával. A múltat ugyanis nem elég ismerni, kötelességünk azt másokkal, legfőképp az utókorral megismertetni – közölte az emberi erőforrások minisztere pénteki Facebook-bejegyzésében.
A Standard Liege-zsel vagy a Vojvodinával játszhat a Vidi a csoportkörért Szuperinfó Hírek - A belga Standard Liege-zsel vagy a szerb Vojvodinával játszik idegenben a MOL Fehérvár FC a labdarúgó Európa-liga csoportkörébe kerülésért, amennyiben előzőleg túljut a Reims csapatán.