Előzetesben a felsőzsolcai díler

  10 okt 2017

Felsőzsolca – A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szerzett meg és adott tovább helyi lakosoknak köztük több fiatalkorúnak is.
Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 37 éves felsőzsolcai lakossal szemben. A gyanúsított 2017. október 3-át megelőzően úgynevezett „kristályt”, azaz új pszichoaktív anyagot szerzett meg, majd tovább értékesítette azt a településen. A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.
felsozsolca_diler1
A házkutatást követően a rendőrök a felsőzsolcai férfit előállították a rendőrségre. A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést előzetes tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására, amit a bíróság elrendelt – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
felsozsolca_diler2